Ticket #1386 (closed defect: wontfix)

Opened 6 years ago

Last modified 6 years ago

[Xephyr] [x86] Package u-boot-openmoko_1.3.1+git+svn.bb won't build

Reported by: fr-om@… Owned by: julian_chu
Priority: high Milestone:
Component: Autobuilds / Snapshots Version: current svn head
Severity: blocker Keywords:
Cc: buglog@… Blocked By:
Blocking: Estimated Completion (week):
HasPatchForReview: no PatchReviewResult:
Reproducible:

Description

Is this package really usefull on the x86 build?

The log.do_compile contains:

make[1]: Entering directory
`/home/neo/openmoko/build/tmp/work/i486-angstrom-linux/u-boot-openmoko-1.3.1+svnr4297+gitb29661fc1151077776454288051bc9a488351ce8-r3/git'
for dir in tools examples api_examples ; do make -C $dir _depend ; done
Generating include/autoconf.mk
include/common.h:0: error: bad value (armv4t) for -march= switch
include/common.h:0: error: bad value (armv4t) for -mtune= switch
make[1]: * [include/autoconf.mk] Error 1

And I don't know (yet) how to "remove" a package from a specific build.

Change History

comment:1 Changed 6 years ago by john_lee@…

  • Owner changed from john_lee@… to julian_chu@…

comment:2 Changed 6 years ago by julian_chu

  • Owner changed from julian_chu@… to julian_chu
  • Status changed from new to accepted

comment:3 in reply to: ↑ description Changed 6 years ago by peter

Using x86-32-nocona gives the same error.

comment:4 Changed 6 years ago by john_lee

  • Status changed from accepted to closed
  • HasPatchForReview unset
  • Resolution set to wontfix

should be fixed upstream if this bug is still valid.

Note: See TracTickets for help on using tickets.