Ticket #900 (closed defect: wontfix)

Opened 11 years ago

Last modified 11 years ago

Power cycles on and off while charging

Reported by: ian@… Owned by: michael@…
Priority: high Milestone:
Component: PMU (Power Management Unit) Version: GTA01v4
Severity: normal Keywords:
Cc: buglog@… Blocked By:
Blocking: Estimated Completion (week):
HasPatchForReview: PatchReviewResult:
Reproducible:

Description

Several times I have noticed my GTA01v4 will, when being charged from a
standalone USB charger (from a used Blackberry) turn on at least to the point of
showing the first OpenMoko? splash screen, show this screen for a short while,
then blank it again. This is, ahh, slightly unusual, and while it's probably
harmless it (a) is a visual distraction and (b) probably isn't helping the charging.

Change History

comment:1 Changed 11 years ago by xavier.pianet@…

I noticed the same thing while charging a GTA01V4 with usb cable under windows
at night. it will cycle boot/shutdown about 4 to 5 times in a night. It was
really easy to notice with the previous booting sound, it is much more discrete
today.

comment:2 Changed 11 years ago by tick@…

  • Owner changed from sean_chiang@… to willie_chen@…

comment:3 Changed 11 years ago by willie_chen@…

  • Owner changed from willie_chen@… to michael@…

comment:4 Changed 11 years ago by andy

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to wontfix

I'm going through cleaning out older bugs that we don't really intend to target, as the amount of open bugs has gotten crazy and we can't see the wood from the trees. Please accept my apologies.

Note: See TracTickets for help on using tickets.