Ticket #313 (closed defect: invalid)

Opened 12 years ago

Last modified 12 years ago

broken-1.1-r0-do_configure

Reported by: autobuild-reports@… Owned by: mickey@…
Priority: high Milestone:
Component: Autobuilds / Snapshots Version: unspecified
Severity: normal Keywords:
Cc: buglog@… Blocked By:
Blocking: Estimated Completion (week):
HasPatchForReview: PatchReviewResult:
Reproducible:

Description

The package failed to build at 20070323113639

Attachments

log.do_configure.13462 (138 bytes) - added by autobuild-reports@… 12 years ago.
Build log
log.do_configure.16059 (155 bytes) - added by autobuild-reports@… 12 years ago.
Build log
log.do_configure.16143 (155 bytes) - added by autobuild-reports@… 12 years ago.
Build log

Change History

Changed 12 years ago by autobuild-reports@…

Build log

comment:1 Changed 12 years ago by freyther@…

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

Closing my test bug

Changed 12 years ago by autobuild-reports@…

Build log

comment:2 Changed 12 years ago by autobuild-reports@…

  • Status changed from closed to reopened
  • bug_file_loc set to http://
  • Resolution fixed deleted
  • Milestone set to Phase+0

The package failed to build at 20070819140215 for machine fic-gta01

comment:3 Changed 12 years ago by freyther@…

  • Status changed from reopened to closed
  • Resolution set to fixed
  • Milestone Phase+0 deleted

bla

Changed 12 years ago by autobuild-reports@…

Build log

comment:4 Changed 12 years ago by autobuild-reports@…

  • Status changed from closed to reopened
  • Resolution fixed deleted
  • Milestone set to Phase+0

The package failed to build at 20070819140355 for machine fic-gta01

comment:5 Changed 12 years ago by stefan@…

  • Status changed from reopened to closed
  • Resolution set to invalid
  • Milestone Phase+0 deleted

Closing the test bug again

Note: See TracTickets for help on using tickets.